DogBasics > Contact > Algemene voorwaarden & Privacyverklaring

Algemene voorwaarden & Privacyverklaring

Algemene voorwaarden

 1. De locatie is : Dr. Felsweg 15 in Koningsbosch. Kom a.u.b. op tijd zodat we niet hoeven te wachten.
 2. Als je verhinderd bent laat dit dan tijdig weten: 06-29481879 of magda@dogbasics.nl.
 3. Parkeer de auto’s op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen. Maak na de les plaats voor de volgende groep.
 4. Zorg dat de hond vooraf goed uitgelaten is buiten het terrein. Mocht je hond poepen op straat doe het even in een zakje en gooi het op ons terrein in de prullenbak. Andere mensen hoeven geen overlast te hebben
 5. Laat de pup zo snel mogelijk inenten tegen kennelhoest. Mocht de pup hoesten en lusteloos zijn neem even contact met mij op voordat je naar de les komt.
 6. Iedere hondeneigenaar is aansprakelijk voor de eventuele schade die hij en/of zijn hond aan andere honden en/of mensen en/of zaken toebrengt.  Hondenschool dogbasics is niet aansprakelijk voor schade die (mede)cursisten aan derden en/of de hondenschool toebrengen.
 7. indien mogelijk de hond voor de les niet voeren.
 8. het gebruik van slipketting is niet toegestaan.
 9. De socialisatieperiode is de belangrijkste periode in het leven van de hond. Het spelen moet dan ook gecontroleerd gebeuren. Hou je pup aangelijnd en laat ze niet aangelijnd met elkaar spelen. Gebruik die tijd om met een speeltje met je hond te spelen zodat ze leren dat de baas leuker is dan een andere hond. Na de les mogen ze onder toezicht met elkaar spelen. Dit om zoveel mogelijk trauma’s te voorkomen. Wacht op het terrein achter het hekje.
 10. Neem iedere les voldoende voer beloningen mee en een speeltje.
 11. Op ons trainingsveld worden foto's gemaakt die op onze Facebookaccount geplaatst worden. Mensen kunnen al dan niet herkenbaar op Facebook gezet worden. Tenzij u nadrukkelijk aangeeft dat deze foto's, waarop u herkenbaar bent afgebeeld, niet hiervoor gebruikt mogen worden gaan wij uit van uw stilzwijgende toestemming voor het publiceren van de foto's op Facebook. (zie voorwaarden site.)
 12. AVG. De cursist gaat er mee akkoord dat wij zijn/haar gegevens in ons systeem vastleggen en uitsluitend gebruiken voor administratieve en informatieve doeleinden.

Privacyverklaring

Dogbasics verzamelt uitsluitend gegevens van cursisten en personen die zich aangemeld hebben voor een cursus. De gegevens beperken zich tot naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres . De verzamelde gegevens worden niet gedeeld met andere instanties. Gegevens van cursisten blijven 3 jaar bewaard. Cursisten die hun gegevens verwijderd of gewijzigd willen zien kunnen dat aangeven door een email te sturen naar magda@dogbasics.nl. We zullen dan zorgdragen dat deze gegevens binnen twee werkdagen verwijderd of gewijzigd worden.