DogBasics > Gastenboek

Gastenboek

Reactie door Renee | 01-08-2020

vandaag de laatste les van de puppy cursus gehad. Veel dingen bij geleerd in de 8 weken. De hondjes zag je zichtbaar groeien in het uitvoeren van de oefeningen.
Magda, bedankt voor je fijne uitleg, habdige tips en postitieve en rustige benadering.
Heel blij dat we hier zijn geweest!

Reactie door henri philippen | 15-07-2017

magda het was super vandaag.
Bruce deed het netjes.
weet nu zeker dat hij weer fe oude wordt en weer vertrouwen krijgt in andere honden.Tot volgende week we verheugen ons op de cursus.Gr henri en bruce

Reactie door Miranda | 04-03-2017

Hallo Magda,

Vandaag alweer de laatste puppyles gehad met Eddy, snif....Ik wil je bij deze bedanken voor je fijne en leerzame manier van lesgeven. Toppie! Groetjes en een pootje van Eddy!

Reactie door Bart en Sanne | 18-12-2016

Hoi Magda,

Voor ons was het de eerste keer dat we op cursus gingen met onze Karel. Zowel de hond als de baas hebben veel geleerd van deze 8 cursusdagen. Zeker een aanrader voor iedereen die een puppycursus wilt gaan doen.

Groeten van Bart, Sanne en Karel

Reactie door Louis Maesen | 15-07-2016

Hoi Magda,
Hartelijk dank voor de wijze waarop je ons de basiscommando's hebt geleerd tijdens de puppycursus; vooral de brede kennis van de hondenrassen en hoe je de baasjes de commando's voor deed vonden we zeer prettig en leerzaam. Onze appenzeller Nima en ons zelf komt het nog dagelijks van pas. Jouw cursus kan ik iedereen aanbevelen.

Reactie door Louis maessen | 10-07-2016

Wil iets plaatsen in het gastenboek

Reactie door Marianne Zijltra | 13-02-2016

Beste Magda,
Vandaag de laatste puppycursus dag.
Het was leuk en leerrijk
Daarvoor willen we jou bedanken
Tot ziens bij de Puppywandeling
Nira,Marianne en Jacques

Reactie door Nadine en Sam | 24-10-2015

Magda super bedankt voor de geweldige puppycursus!! Echt super hoe jij met alle soorten honden om kan gaan en ze alles bij kan brengen wat belangrijk is!! Ik vond het 8 superleuke weken en Sam heeft er ook van genoten! Ik kan iedereen jou cursussen aanraden! Geweldig

Reactie door Sanja Sullot-Pas | 05-02-2015

Hallo Magda,

hartstikke bedankt voor de leerzame en vooral leuke lessen tijdens de puppycursus. Een opvoedingsmethode die heel goed bij mij en Lara past. Een echte aanrader voor alle honden-ouders! In maart gaan Lara en ik verder met de Hoopers training. Groetjes van Sanja en een pootje van Lara

Reactie door Lucia | 04-01-2014

Magda,
Ontzettend bedankt voor de super puppycursus!! Wij hebben er heel veel aan gehad en vinden het heel jammer dat het al afgelopen is. Luna heeft heel veel geleerd maar heeft ook vooral heel veel plezier gehad. Ze zal haar medecursisten gaan missen!!!
Nogmaals bedankt!! Groet Lucia, Erik en Luna