DogBasics > Algemeen > Voorgoed in ons hart

Voorgoed in ons hart

Cisco

Cisco 04-03-2002 – 5-11-2012 †
Cisco 04-03-2002 – 5-11-2012 †

Cisco was een prachtige duitse herder teef. Ze kwam bij ons nadat we een hond verloren hadden door een ongeluk met een tractor. Eigenlijk een impuls aankoop. Ze bleek zware HD te hebben en is geopereerd met 6 en met 9 maanden. Haar bekken werden gekanteld en heeft hier 10 jaar goed mee gefunctioneerd. Ze was een rustige hond die veel plezier heeft beleefd aan reddingshondenwerk. We hebben met heel veel pijn in ons hart afscheid van haar moeten nemen.

Ze zal door Jessy in ieder geval met open armen (pootjes) ontvangen worden achter de regenboog brug, en dat is onze troost.

Jessy

Jessy 15-06-1998 - 18-08-2010 †
Jessy 15-06-1998 - 18-08-2010 †

Mensen die mij langer kennen weten wat Jessy voor mij betekende. De band die wij hadden was uniek. Vanaf het begin ben ik bang geweest voor deze dag en ik heb geprobeerd zoveel mogelijk van haar te genieten. Ze ging mee als ik naar cursussen of bijscholingen ging, we gingen samen weekendjes naar zee. Met haar had ik meer zelfvertrouwen en voelde me sterk. Jessy is altijd heel duidelijk geweest. Naar andere honden en ook in het aangeven wat ze wel of niet leuk vond. Nu gaf ze duidelijk aan dat het genoeg was. Ze had pijn, en ik heb er alles aan gedaan om die te verlichten omdat ik haar niet kwijt wilde. Ik was bang dat ik het moment niet wilde zien, maar ze was duidelijk. Dat maakt dat ik er vrede mee heb. Vergeten zal ik haar nooit. Ik heb veel van haar geleerd, van haar genoten en gehouden Het is niet gemakkelijk maar het is goed zo.

 

Als 2 grote ogen je vragen, help me want ik voel me niet fijn, mag je dan,
terwijl je zelf voelt dit is het einde, egoïstisch zijn?

Als je van de arts hoort, dit komt niet meer goed, en zij krijgt steeds meer pijn
mag je haar, omdat je haar niet wilt missen, egoïstisch zijn?

Als 2 bruine ogen zich sluiten voorgoed en je zonder haar verder moet met de riem in je hand en je hart vol pijn,
dan probeer je jezelf ervan te overtuigen dit is het beste, ik mag niet egoïstisch zijn.

Zij is al die fijne jaren zelf niet 1x egoïstisch geweest.

Dixie